Danone are o noua infatisare!

Danone e un brand care de 15 ani „alimenteaza” stomacul si frigiderul romanilor. Nu prea imi vine sa cred ca au trecut atat de multi ani. Ei bine, Danone vine cu o infatisare noua, adica cu un site nou, usor de folosit, care are tot felul de subiecte interesante, de la mituri despre iaurt, la stiinta si frumusete si bineinteles istoria marcii. Pe www.danone.ro  gasesti si campaniile umanitare in care s-au implicat cei de la Danone. Si da, sa nu uitam de Cupa Hagi la Fotbal, evident sponsorizata tot de catre Danone. E minunat ca se fac lucruri atat de frumoase si ca sunt promovati si copiii cu talent.

Mi-ar placea sa gasesc pe site-ul celor de la Danone poze inedite in care consumatorii romani au folosit produsele marcii. Poate chiar jucarii. Romanul doar e inventiv si sunt convinsa ca poate o data in viata lui a folosit probabil ambalajul de la iaurt pe post de ghiveci provizoriu la flori. 🙂 Si cu siguranta ca lista ramane deschisa si e extrem de lunga.

Eu sunt fan Danone si ma declar extrem de multumita de produsele marcii. La multi ani, Danone si la cat mai multe produse dietetice! 🙂

2 gânduri despre &8222;Danone are o noua infatisare!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s