Sculele electrice mereu la nevoie~

Iti cumperi un dulap, ai nevoie de scule electrice ca sa-l montezi. Vrei sa pui un tablou nou pe perete ai nevoie din nou de o scula electrica ca sa dai gaura in perete si sa-l asezi acolo unde iti doreai de multa vreme. Clar, fara scule electrice esti ca un om fara o mana. La drept vorbind, orice casa are mereu nevoie de o mica reparatie.

Zilele trecute masa mea din bucatarie, care e prinsa in perete s-a desprins si a cazut. A cazut in momentul in care eram acolo si am reusit sa o prind la timp. Altfel tot ce aveam pe masa se spargea si sigur imi parea rau dupa cana cu numele meu primita in dar de ziua mea de nastere. Ce sa mai vorbesc de vaza cu flori care nu doar ca lasa in urma apa si cioburi, dar sigur imi trezea si cateva cuvinte de Doamne Ajuta. Daca nu aveam in casa o masina de gaurit, mancam ca si chinezii la nivel de sol. Nu de alta, dar asa cum se intampla de fiecare data, masa a cazut fix la o ora cand chiar ca nu aveam alta iesire decat propria mea salvare. Asta e, vecinii probabil nu au fost foarte incantati de zgomot, dar trebuia sa rezolv problema mea.

Stii dulapurile acelea pe care ti le cumperi si trebuie sa le montezi acasa? Crede-ma ca fara o masina electrica nu reusesti sa strangi suruburile. Ma rog, reusesti, insa atat te si tin: pana pui ceva in dulap, apoi o sa se dezmembreze de la sine. Si nu, nu vrei sa invoci din nou tot calendarul ortodox.

Un lucru e clar: orice casa care nevoie de scule electrice. Cine nu le are, sa si le cumpere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s